Romeo na San Siru

Heroj Rossonera gol posvetio djevojci Mariji

Sport / Nogomet | 09. 02. 2017. u 18:01 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zabio je za Milan pobjednički gol na rođendan, u vlaku mu je nazdravio i Adriano Galliani, ali Mario Pašalić je čini se cijelo vrijeme bio glavom - negdje drugdje.

Gol je posvetio djevojci...

“Mariji je bio rođendan dan prije mene, ali nismo bili skupa jer sam bio u Bologni. A stric zna zašto je i njemu posvećen gol”, rekao je u izjavi za 24sata.hr Milanov junak protiv Bologne koja je zahvaljujući njegovom pogotku pala s dva igrača više - u 89. minuti.

Da, spomenuo je i strica, ali on nema Instagram pa sumnjamo da vas i zanima...

Ma ko to ulazii ??

A photo posted by Marija Grbeša (@marijagrbesa) onOct 30, 2016 at 9:06am PDT


Usput je opisao i kako se snašao na San Siru, gdje je došao kao Chelseajeva posudba.

“Ušao sam u kontinuitet dobrih nastupa, zadovoljan sam, samo da završimo sezonu što bolje. Plan je Europa, nadam se da ćemo ga ispuniti”, rekao je pa se osvrnuo na mogućnost da ga Rossoneri otkupe od Engleza.

”Mene će se pitati tek kad se i ako se klubovi dogovore. Vidjet ćemo, moja jedina želja je da igram Europu i da se napokon skrasim u jednom klubu malo duže vremena. Već tri sezone mijenjam klub, ligu, državu... Volio bih malo duže ostati na jednom mjestu”, apostrofirao je veznjak.

Na pitanje očekuje li možda poziv u reprezentaciju Hrvatske samo se nasmijao i kazao: “U ponedjeljak je utakmica protiv Lazija, maksimalna koncentracija je na nju, a sve ostalo... ”

 

??˘?

A photo posted by Marija Grbeša (@marijagrbesa) onJul 30, 2016 at 1:35pm PDT

Enjoying in last days of holidays with my love! ??????

A photo posted by Mario Pašalić ?????? (@pasalicmario) onJul 1, 2015 at 12:12pm PDT

Kopirati
Drag cursor here to close