Vlakom u Mostar

Helem Nejse vas poziva na Red Bull Cliff Diving u Mostaru

Sport / Nogomet | 08. 09. 2017. u 14:31 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na natjecanju Red Bull Cliff Diving Svjetskog prvenstva u Mostaru, 15 i 16. rujna, očekuje se dolazak velikog broja gledatelja iz drugih bh. gradova. Kako bi olakšali i zanimljivijim učinili put u Mostar, organizatori su - u suradnji s Željeznicama FBiH - dogovorili posebnu vožnju talgo vlakom u subotu 16. rujna, finalnog dana natjecanja.

Ova linija - omiljena među putnicima - nudi poseban ugođaj na putovanju kroz fascinantne predjele kanjona Neretve u modernim, udobnim talgo vlakom, priopćeno je.

Posebna vožnja iz Sarajeva polazi u 09:53h u subotu 16. rujna i u Mostar stiže u 11:52. Povratak iz Mostara je u 17:12, da bi u Sarajevo stigao u 19:17.

Na putovanje vlakom na Red Bull Cliff Diving u Mostar poziva i Helem Nejse, simpatični hip hop dvojac iz Sarajeva.

Noćna zabava u Mostaru

Helem Nejse se ne vraćaju odmah nakon što odgledaju natjecanje na Starom mostu: iste večeri oni i Frenkie nastupaju na mini stageu u srcu starog grada, ispred kultnog kafea Marshall.

No, to je samo jedan u nizu sadržaja koji očekuju Mostarce i njihove goste u danima održavanja takmičenja. Za dobru atmosferu u petak i subotu će se pobrinuti bendovi ponikli u Mostar Rock Školi, koji će svirati na brojnim lokacijama u Starom gradu. Black Dog Pub, Stari Most, Bijeli Bar, Europa... su neke od lokacija.

Pogodnosti za vozne karte

Kako je riječ o jednom vozu, što podrazumijeva ograničen broj mjesta, preporučuje se pravovremena kupovina karata, koje su dostupne na blagajni Željezničke stanice u Sarajevu.

Cijena povratne karte iznosi 19,40 KM. Karta je besplatna za djecu do četiri godine (bez sjedećeg mjesta). Za djecu starosti 4-12 godina cijena karte je 13 KM, a u ponudi je i Family paket: karte za dvoje roditelja (ili dvije odrasle osobe) i dvoje djece 4-12 godina iznose ukupno 42,80 KM.

Za sve informacije i vijesti o natjecanju u Mostaru, pratite www.redbull.ba, www.redbullcliffdiving.com i Facebook stranicu natjecanja.

Kopirati
Drag cursor here to close