Problem s mišićem

Hazard pauzira najmanje tri tjedna

Hazard se ozlijedio u 28. minuti subotnjeg ogleda protiv Alavesa, a iz kluba su objavili kako mu je dijagnosticirana ozljeda mišića desne natkoljenice.
Sport / Nogomet | 30. 11. 2020. u 17:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vezni igrač belgijske nogometne reprezentacije i Real Madrida Eden Hazard (29) ponovo se ozlijedio i neće ga biti na terenu najamanje tri tjedna.

Hazard se ozlijedio u 28. minuti subotnjeg ogleda protiv Alavesa, a iz kluba su objavili kako mu je dijagnosticirana ozljeda mišića desne natkoljenice.

"Njegov oporavak i dalje će se procjenjivati," objavio je Real, no španjolski mediji nagađaju kako će pauza trajati barem tri tjedna.

Hazard je na Santiago Bernabeu stigao 2019. iz Chelsea za čak 100 milijuna eura, no u Realu za sada skuplja jedino ozljede.

Ovo mu je već osma ozljeda u Realu, a do sada je propustio već 35 utakmica.

Sigurno ga neće biti niti u utorak u susretu Lige prvaka protiv Šahtara, u subotu protiv Seville, a propustit će i završnu utakmicu skupine Lige prvaka protiv Borussije iz Monchengladbacha 9. prosinca, kao i gradski derbi protiv Atletica 12. prosinca, javlja Hina.

U prvoj sezoni u Španjolskoj odigrao je samo 22 susreta u svim natjecanjima postigavši samo jedan pogodak. Odmah po dolasku je zbog ozljede koljena propustio tri utakmice, a u prosincu prošle godine je zbog ozljede fibule pauzirao više od tri mjeseca.

Ove sezone propustio je prvih osam utakmica zbog problema s mišićima, a još jednu zbog koronavirusa.

Kopirati
Drag cursor here to close