Poljaci pod pritiskom

Hasi ne bi o greškama obrane...

Sport / Nogomet | 18. 07. 2016. u 20:03 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Što Poljaci zaista misle o Zrinjskom? Teško je reći, ali ono što je primjetno jedna je nervoza koja ih drži uoči sutrašnjeg uzvrata.

Legia je u dvije prošle sezone igrala skupine Lige prvaka, sezonu prije toga Celtic ih je zaustavio u 3. pretkolu Lige prvaka - ali ne na terenu. Pljaci su napravili gluposti i dozvolili igraču s neodređenim crvenim kartonom da zaigra.

Ukratko, poljski prvak je miljama ispred bosanskohercegovačkih prvaka koji prvu prepreku u kvalifikacijama za Ligu prvaka nisu preskočili od 2008. i euro-kampanje Modriče.

Idući tom analogijom, Legia je ta koja sutra navečer ima što izgubiti...

“Remi 1:1 jako je opasan rezultat, jer protivnik može zabiti u svakom trenutku” ocijenio je njihov trener Besnik Hasi.

“Moramo u utakmici ući s pobjedničkim mentalitetom”, dodao je.

Usput se požalio i na mogući problem. Legia bi u uzvratu s Mostarcima mogla zaigrati bez asistenta za pogodak Nikolića, Francuza Moulina. 

“U prvenstvu protiv Jagiellonije odigrao je čitavu utakmicu, no sada situacija je sada takva da ne znamo hoće li biti spreman za uzvrat sa Zrinjskim. Još nismo u top tjelesnoj formi, ali protiv Jagiellonije smo bili bolji nego u prethodne dvije utakmice. Popravljamo se, uzvrat u utorak dočekat ćemo spremniji.

Nervozu zbog uloge favorita i rezultata koji i dalje daje šanse Zrinjskom, pojačao je još jedan podatak kojeg su se poljski novinari sjetili. Legia je u tri službene utakmice nove sezone primila šest golova.

Hasi je taj problem gurnuo pod tepih..., izvukao se konstatacijom da će zadnja linija biti jača za Michala Pazdana koji zbog nastupa na Euru nije ni putovao u Mostar.

“Ne želim pričati o greškama obrane. Te se stvari događaju. Dobro je znati da imamo iskusnu obranu koju je u uzvratu pojačati Pazdan”, zaključio je. 

 

Kopirati
Drag cursor here to close