Muke po Pochettinu

Harry Kane propušta Manchester United, a možda i Real

"Vidjet ćemo kasnije kako će to izgledati za utakmicu s Realom", kazao je trener Pochettino uoči ligaške utakmice s Manchester Unitedom.
Sport / Nogomet | 28. 10. 2017. u 11:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 

Napadač Tottenhama Harry Kane propustit će današnje gostovanje na Old Traffordu kod Manchester Uniteda.

Kane je prije dva dana propustio i meč Liga kupa protiv West Ham Uniteda, kojeg je njegov tim izgubio rezultatom 2:3, a mnogi su smatrali kako je razlog odmaranje pred Manchester United.

Ipak, ovaj sjajni napadač ima problema s ozljedom zadnje lože i neće moći igrati u velikom derbiju 10. kola Premiershipa protiv Uniteda.

Podsjetimo, Tottenham i Manchester United se trenutno nalaze na 3. i 2. mjestu na tabeli s po 20 osvojenih bodova, pa će ovaj susret biti jako bitan. Izostanak Kanea je veliki hendikep za goste s obzirom da se radi o prvim strijelcu lige koji je do sada upisao osam zgoditaka.

Ozljedu mišića zaradio je u visokoj pobjedi protiv Liverpoola 4:1, a iako je snimanje pokazalo da je riječ o lakšoj ozljedi, nije se uspio oporaviti na vrijeme.

Susret između Manchester Uniteda i Tottenhama na Old Traffordu na rasporedu je u subotu od 13:30.

Upitan i za susret s Realom?

Španjolska Marca piše kako Kane nije posve siguran ni za srijedu idućega tjedna, kad Tottenham na Wembleyju dočekuje ekipu Reala u Ligi prvaka.

"Vidjet ćemo kasnije kako će to izgledati za utakmicu s Realom", kazao je trener Pochettino uoči ligaške utakmice s Manchester Unitedom.

Pochettino je izrazio svoje razočarenje zbog ozljede jednog od najboljih napadača u Europi, koji njegovome timu puno donosi, napominjući koliko je svjestan njegove uloge u igri Tottenhama, ali ne želi s time kalkulirati, nego jednostavno želi s onom momčadi koja mu je trenutačno na raspolaganju postizati vrhunske rezultate. S West Hamom mu to nije baš pošlo za rukom.

Kopirati
Drag cursor here to close