Alen među Orlovima?

Halilović ponuđen turskom velikanu - Čeka se stav trenera

Alena neće trebati dugo uvjeravati u ovu ideju te da bi vjerojatno došao u Istanbul i pješice, odmah bi počeo trenirati s momčadi i bio bi spreman zaigrati za turskog giganta na zimu.
Sport / Nogomet | 18. 10. 2020. u 13:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nekadašnji srpski košarkaš Mirsad Jahović, a kasnije legenda Fenera i turske reprezentacije poznatij kao Mirsad Turkcan, trenutačno radi kao sportski agent. Nedavno se pojavio u uredima Bešiktaša sa zanimljivom idejom, naime predložio im je dovođenje Alena Halilovića, pišu turski mediji.

Halilović je nedavno raskinuo ugovor s Milanom i trenutačno je slobodan igrač te trenira po individualnom programu, a Turkcan smatra kako bi bio odlično pojačanje Orlovima za siječanj.

Dodao je kako Alena neće trebati dugo uvjeravati u ovu ideju te da bi vjerojatno došao u Istanbul i pješice, odmah bi počeo trenirati s momčadi i bio bi spreman zaigrati za turskog giganta na zimu.

Sportski sektor turskog kluba uskoro bi trebao ideju pogurati prvom treneru Bešiktaša Sergenu Yalcinu koji će potom odlučiti kako i što dalje.

Turci dodaju kako Halilović ne bi dolazio na probu, nego odmah na potpis ugovora, poslije kojeg bi se počeo pripremati za siječanj...

Kopirati
Drag cursor here to close