Talentirani veznjak

Hajdukovu prinovu Puljića Branko Karačić htio dovesti u Zrinjski

Sport / Nogomet | 19. 02. 2015. u 14:50 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Devetnaestogodišnji vezni igrač Kristijan Puljić napušta Slogu iz Ljubuškog i nastavit će karijeru u splitskom Hajduku.

Ovaj vezni igrač karijeru je počeo u klubu Bigeste iz Ljubuškog, a nakon kratke epizode u Zmaju iz Makarske došao je u Slogu prošlog ljeta. Igrajući za momčad koja je uvjerljivo osvojila prvo mjesto u jesenskom dijelu Druge lige, skupina Jug, Puljić je postigao tri gola, a na sebe je privukao pažnju i drugih klubova.

Nakon utakmice Sloge i mostarskog Zrinjskog u Kupu BiH Puljić je oduševio i tadašnji trener Zrinjskog Branko Karačić htio ga je dovesti odmah u Mostar. Međutim, u međuvremenu je Karačić dobio otkaz, interes Zrinjskog je zamro, a Kristijana su zapazili skauti Hajduka i tako je došlo do njegovog odlaska u Split”, kaže za Sportske novosti Damir Vučić, trener u omladinskom pogonu Sloge koji s Puljićem radi već nekoliko godina.

“Kristijan je izuzetno nadaren igrač i davno je prerastao drugoligaške travnjake u BiH. Bez obzira na sve probleme Hajduk je ipak nogometni div na ovim prostorima i svakako da će Kristijanu biti lakše napraviti uspješnu karijeru iz Hajduka nego iz nekog drugog kluba”, dodao je Vučić za Sportske novosti.

Kopirati
Drag cursor here to close