Dobra provjera za jedne i druge

Hajduk i Sarajevo remizirali u prijateljskoj utakmici

Hajduk je izbjegao poraz golom Livaje dvije minute prije kraja, Mlakar mu je poslao odličnu dugu loptu, Livaja je pretrčao stopera Čelika i zatim iskosa matirao Rogića.
Sport / Nogomet | 06. 08. 2023. u 00:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

S obzirom na to da su jedni i drugi pauzirali u prvenstvu, na pomoćnom terenu stadiona Poljud, Hajduk i Sarajevo su odigrali prijateljsku utakmicu koja je jednima poslužila kao priprema za susret protiv PAOK-a, drugima za uigravanje s obzirom na novog trenera koji je imenovan. Susret je završio bez pobjednika 2:2.

Prvi su do prednosti stigli domaćini, igrala se 54. minuta. Dolček je prošao po desnoj strani, tražio je ubačajem Livaju koji je skočio, međutim bilo je to malo previsoko za njega. Lopta je ipak došla do Mlakara koji iskosa pogađa za 1:0. Samo desetak minuta kasnije Čataković je prekrasnim pogotkom s više od 20 metara iskosa poravnao na 1:1. Igrač Sarajeva snažno je opalio u bliži ugao, Silić nije stigao reagirati i lopta je završila u mreži.

Sarajevo do preokreta dolazi u 76. minuti još jednim fantastičnim pogotkom, ovaj put u režiji Mustafića koji je snažno opalio s 20 metara i zabio pod prečku. Hajduk je izbjegao poraz golom Livaje dvije minute prije kraja, Mlakar mu je poslao odličnu dugu loptu, Livaja je pretrčao stopera Čelika i zatim iskosa matirao Rogića.

Kopirati
Drag cursor here to close