Problem s preponom

Haaland propušta početak kvalifikacija za EURO 2024.

Haaland se ozlijedio u četvrtfinalu FA kupa protiv Burnleya zbog čega će propustiti utakmice protiv Španjolske i Gruzije.
Sport / Nogomet | 21. 03. 2023. u 11:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Napadač Manchester Cityja Norvežanin Erling Braut Haaland (22) propustit će početak kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024. godine zbog ozljede prepone.

Haaland se ozlijedio u četvrtfinalu FA kupa protiv Burnleya zbog čega će propustiti utakmice protiv Španjolske i Gruzije.

"Nadali smo se da je ovo samo lakša ozljeda, ali nakon jučerašnjih pretraga i pregleda postalo je jasno da neće konkurirati za utakmice protiv Španjolske i Gruzije," kazao je liječnik norveške reprezentacije Ola Sand za stranicu saveza.

Dodao je kako će Haaland oporavak nastaviti u svom klubu, prenosi Hina.

"Erlingu je teško palo kada je shvatio da se ne može boriti za reprezentaciju. Srećom, u ovoj skupini ima još dosta samopouzdanja, talenta i kohezije za osvajanje bodova u sljedećim utakmicama. Nastavljamo s radom kako bismo bili maksimalno spremni za subotu i utorak," kazao je norveški izbornik Stale Solbakken.

Haaland je u dresu norveške vrste u 23 nastupa zabio 21 gol, dok je za City postigao 42 gola u 37 nastupa.

Norveška je u skupini A zajedno s Ciprom, Gruzijom, Škotskom i Španjolskom. Kvalifikacije otvara u subotu gostovanjem u Malagi protiv Španjolske, dok će u utorak gostovati u Gruziji.

Kopirati
Drag cursor here to close