Vinuo se među Milijunaše?

Haaland odabrao novi klub? Odšteta samo 20 milijuna eura!

Za Haalanda je zainteresirano bezbroj velikana, ali čini se kako je Borussia Dortmund krenula u pravu ofenzivu. Mladi Norvežanin i njegov menadžer Mino Raiola u srijedu sletjeli na dortmundski aerodrom...
Sport / Nogomet | 13. 12. 2019. u 11:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Fotostand /  Erling Braut Haaland (RB Salzburg)

Čudesna je jesen iza nevjerojatnog norveškog tinejdžera Erlinga Brauta Haalanda. U 22 utakmice u dresu Salzburga ove sezone zabio je nestvarnih 28 golova i tome dodao sedam asistencija. Vrijednost na Transfermarktu podivljala mu je na 30 milijuna eura i bit će ga jako teško zadržati u Austriji.

Iako ugovor ima do 2023. godine, Bild je otkrio kako je u njemu klauzula o odšteti u visini od 20 milijuna eura. Naravno, u današnjem nogometu u kojem se vrte nestvarni iznosi, ovo je prava sitnica, pogotovo za velike igrače.

Za Haalanda je zainteresirano bezbroj velikana, ali čini se kako je Borussia Dortmund krenula u pravu ofenzivu.

Lokalni Ruhr Nachrichten javlja kako su mladi Norvežanin i njegov menadžer Mino Raiola u srijedu sletjeli na dortmundski aerodrom, tamo su ih dočekali predstavnici popularnih Milijunaša pa se udaljili u klupske odaje na očigledno već poodmakle pregovore, prenosi Germanijak.hr.

Navodno je većina detalja ovog transfera već dogovorena, a isti izvor prenosi kako bi Haaland na Signal Iduna Park došao na ljeto, dok bi se transfer vjerojatno potvrdio u siječnju.

"Ako nastavi igrati kako igra ove sezone normalno da će vrlo brzo napraviti novi iskorak u karijeri i otići u veći i bogatiji klub iz bogatije i jače lige. Ali nije stvar novaca nego da se odabere klub koji će najbolje odgovarati ovoj ranoj fazi njegove karijere", rekao je Alf-Inge Haaland, otac mlade zvijezde.

Kopirati
Drag cursor here to close