Ne može da odoli

Guardiola obožava sarmu i banjalučki ćevap

Sport / Nogomet | 14. 01. 2015. u 18:02 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najpoznatiji fizioterapeut iz Banja Luke Boris Vrhovac družio se s brojnim zvijezdama iz svijeta nogometa. Lista zvijezda s kojima se Vrhovac družio ili se barem poznaje je impozantna.

Na njoj su Messi, Raul, Guardiola, Pele, Maradona, Bora Milutinović, Zlatan Ibrahimović, Gabriel Batistuta, Dejan Savićević, Predrag Mijatović, Danijel Šarić, Valentino Rossi, Jelena Janković, Ana Ivanović, Blanka Vlašić i mnogi drugi.

Najdraže poznanstvo mu je, kako kaže, sa legendarnim Diegom Maradonom, s kojim se družio zahvaljujući Bori Mlutinoviću na otvaranju Sportske akademije “Aspire”.

“Neću zaboraviti Maradonu. Zahvaljujući Bori Milutinoviću ušao sam u hotel gdje je on bio na večeri sa Maradonom. Nisam mogao vjerovati što se dešava, a slavni Argentinac je bio opušten i nije mu smetalo što mu oduzimam vrijeme”, prenosi Blic riječi Borisa Vrhovca koji je za ovaj srpski list otkrio i neke kulinarske afinitete trenera Bayerna Pepa Guardiole.

S Raulom sam baš jako dobar i često se družimo. Tako je bilo i sa Guardiolom kada je bio u Kataru. On me je zvao svojim maserom i kuharom, jer sam mu često spremao ručak ili večeru. Najviše voli sarmu i tražio je recept za nju, kao i za banjalučke ćevapčiće. Voli kuhanu hranu. Raul je više ljubitelj roštilja. Banjalučki ćevap mu se posebno sviđa, a recept sam pokupio od jednog prijatelja iz grada na Vrbasu. Guardiola je totalno opušten i normalan, a i dan-danas nađe vremena da mi se javi iako ima mnogo obaveza kao trener Bayerna. Često se čujem sa Mehmedom Baždarevićem, koji je dvije godine bio trener u Kataru, i naravno sa svojim velikim prijateljem Alenom Bokšićem”, kazao je Vrhovec koji danas radi kao fizioterapeut rukometne A i juniorske reprezentacije Katara.

Kopirati
Drag cursor here to close