Nema dovoljno policije

Guardiola: Nismo mogli igrati u subotu jer se održava, što ono, Eurosong?

"Nismo mogli igrati u subotu jer se održava, što ono, Eurosong? Nemamo dovoljno policije da osiguramo oba događaja i tako je kako je. Moramo se tome prilagoditi", rekao je Guardiola.
Sport / Nogomet | 13. 05. 2023. u 10:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ovakvoj sezoni svaki dan više u pripremi utakmice znači puno. Posebno klubovima kao što je Manchester City koji ide na tri fronta. Svoju utakmicu protiv Evertona, Manchester City je trebao igrati večeras, ali je dvoboj prebačen za sutra od 15 sati. Razlog, mjere osiguranja, nedovoljan broj policajaca u gradu, s obzirom na
finalnu večer Eurosonga.

"Igramo u nedjelju, baš vam hvala. Ne razumijem to stvarno, ali nemam se više namjeru boriti protiv toga. Vjerujem da Premier liga želi pomoći, a ne odmoći svojim klubovima u borbi u europskim natjecanjima. Sumnjam da nam žele otežati. Nije to problem, problem je raspored i ogroman broj utakmica koji se igra. Nismo mogli igrati u subotu jer se održava, što ono, Eurosong? Nemamo dovoljno policije da osiguramo oba događaja i tako je kako je. Moramo se tome prilagoditi. Ja razmišljam samo o Evertonu jer sam siguran da će Arsenal dobiti sve utakmice do kraja. Radili smo za ovo 11 mjeseci, ne možemo razmišljati samo o Realu", rekao je Pep na presici.

Kopirati
Drag cursor here to close