Nećeš, izdajniče!

Griezmann na Wandi Metropolitano bio pod žestokim napadima navijača

Francuskog nogometaša su tokom cijelog meča domaći navijači provocirali, a na momente su se sa tribina čuli u povici da Griezmann treba umrijeti.
Sport / Nogomet | 02. 12. 2019. u 11:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AFP / Antoine Griezmann vratio se na Wandu Metropolitano

Antoine Griezmann (28) je punih pet godina igrao za Atletico Madrid, a s pravom se može kazati kako je njegov boravak među 'Jorgandžijama' ostavio dubokoga traga u klubu.

Griezmann se u nedjelju vratio na Wandu Metropolitano gdje je bio istinski heroj i ljubimac navijača, ali ovoga puta u dresu Barcelone.

Njegov odlazak u Barcelonu većina navijača Atletica je shvatila kao veleizdaju i očekivano imao je toplu dobrodošlicu.

Francuskog nogometaša su tokom cijelog meča domaći navijači provocirali, a na momente su se sa tribina čuli u povici da Griezmann treba umrijeti.

Grizemann se i prije utakmice poigrao s vatrom jer je u tunelu stadiona Wanda Metropolitana dodirnuo sliku Diega Simeonea.

Gesta koja se sigurno neće svidjeti argentinskom stručnjaku, ali i navijačima Atletica.

Griezmann je ovoga ljeta za 120 milijuna eura prešao na Camp Nou, ali na utakmici protiv svog bivšeg kluba nije puno pokazao. Opet je sve 'palo' po leđima Messija, koji je svojim pogotkom u 86. minuti osigurao pobjedu Blaugrane.

Slavlje igrača Barcelone i očita radost na licu Griezmanna nakon Messijeva pogotka, također se nimalo nije dopala navijačima madridskog kluba.

Foto: Reuters / Antoine Griezmann raduje se pobjedi nad svojim bivšim klubom

Atlético je još jednom morao prihvatiti činjenicu da protiv Barcelone odavno ne mogu pobijediti. Momčad Diega Simeonea je tako već 19 ligaških utakmica u nizu bez pobjede protiv Barce.

Poraz protiv Barcelone značio je za Atlético pad s četvrte na šestu poziciju na tabeli, a zaostatak za vodećim dvojcem (Real i Barcelona) sada je šest bodova.

Kopirati
Drag cursor here to close