Nisu pričljivi

Griezmann: Messi i ja ne razgovaramo previše

„Nijedan od nas dvojice nije pretjerano pričljiv. Pored toga, Messi je od početka sezone često bio izvan terena. Nismo imali baš pino prilike raditi zajedno na terenu. Ipak, mi razgovaramo i za sada se dobro slažemo“
Sport / Nogomet | 03. 10. 2019. u 07:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Messi i Griezmann (FC Barcelona)

U prethodnom prijelaznom roku francuski reprezentativac Antoine Griezmann prešao je iz Atletica u Barcelonu, a mnogi su očekivali da će njegovo partnerstvo s petostrukim osvajačem Zlatne lopte Lionelom Messijem donijeti pregršt golova.

Ipak, na startu Primere dvije zvijezde imaju određenih problema.

Sinoć protiv Intera u Ligi prvaka prvo poluvrijeme za obojicu je prošlo frustrirajuće. Njihova suradnja na terenu nije bila 'podmazana', a zbog neuštimane igre s Messijem, koji se tek vratio, Griezmann nije bio u pozicijama koje bi rezultirale postizanjem zgoditka.

Zanimljivo, ulaskom Dembelea umjesto Griezmanna, odjednom je Messi poletio terenom u svom prepoznatljivom stilu, a više se slobodnog prostora ukazalo i za Suareza. Rezultiralo je to Barcinom preokretom i pobjedom nad Interom.

Što se tiče Messija, on je na startu sezone imao problema s ozljedom, a do sada nije odigrao nijedan cijeli dvoboj za Katalonce, dok je Griezmann od početka sezone triput bio strijelac.

„Teško se upoznajemo“, izjavio je Griezmann za španjolsku „Marcu.“

„Nijedan od nas dvojice nije pretjerano pričljiv. Pored toga, Messi je od početka sezone često bio izvan terena. Nismo imali baš pino prilike raditi zajedno na terenu. Ipak, mi razgovaramo i za sada se dobro slažemo“, dodao je 28-godišnji Francuz.

„U Barci imam puno mjesta za napredak, naročito u pogledu kretanja. Međutim, za to je potrebno vrijeme. Sada sam u klubu koji ma potpuno drukčiju nogometnu filozofiju u odnosu na prethodni. Nisam na istoj poziciji na kojoj sam bio u Atleticu, pa moram nastaviti učiti. Uvjeren sam da sam na pravom putu i osjećam se ugodno u Barci, iako sam tu tek dva mjeseca“, dodao je nekadašnji nogometaš Real Sociedada i Atletico Madrida.

Kopirati
Drag cursor here to close