teško gostovanje

Graovac: Nitko nas lani nije nadigrao kao Čelik

Sport / Nogomet | 11. 03. 2016. u 11:27 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Zrinjskog u subotu će završiti seriju derbija koje su imali na početku drugog dijela sezone.

Čelik nije u rangu Sarajeva (2:2) i Širokog Brijega (4:3), ali je za Zrinjski gostovanje na Bilinom polju uvijek među najtežima u ligi. Uostalom, Zrinjski je tamo 15 puta gostovao u prvenstvu i samo pet puta je izašao neporažen.

Zadnju pobjedu Plemići pamte iz 2011. kada su u pobjedi 3:1 pogađali Damir Džidić (2) i Marin Aničić.

''Čeka nas još jedna teška utakmica, protiv ekipe koja je jedno duže vrijeme na okupu i koja je napravila tek male izmjene u sastavu, odnosno pojačala se Aldinom Džidićem. Koliko su kvalitetni pokazali su protiv Sarajeva u zadnjem kolu. I zato očekujem težak posao u Sarajevu'', kazao je trener Zrinjskog Vinko Marinović.

Šef struke mostarske momčadi u Zenici neće moći računati na Gorana Karačića i Olivera Petraka, a upitan je i Miloš Žeravica.

''Morat ćemo napraviti određene izmjene, ali očekujem od svojih igrača da imaju pristup kao protiv Širokog Brijega i u tom slučaju možemo se nadati dobrom rezultatu'', dodao je Marinović.

Osim što Zrinjski uvijek ima problema s Čelikom, ove sezone su pod Bijelim brijegom odigrali 0:0, Zeničani su uz Zrinjski i Slobodu jedina neporažena domaća momčad.

''Čelik je odličan kući, pogotovo protiv boljih ekipa u ligi, protiv kojih se dodatno 'napale'. Prošle sezone su nas u Zenici nadigrali u svim segmentima i zato moramo biti oprezni. Nakon pobjede kod Širokog Brijega samopouzdanje nam je na vrhuncu i mislim da će sitnice odlučivati u Zenici'', istaknuo je novopečeni reprezentativac Daniel Graovac.

Susret između Čelika i Zrinjskog igra se u subotu u 17 sati, a TV prijenos s Bilinog polja može se gledati na Arena Sport televiziji.

Parovi 21. kola
SUBOTA
Rudar – Sarajevo 14.00
Radnik – Olimpic 15.00
Velež – Široki Brijeg 15.00
Čelik – Zrinjski 17.00
Borac – Drina 18.00
NEDJELJA
Željezničar – Mladost 15.00
Vitez – Sloboda 15.00
Slavija – Travnik 15.00

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Kopirati
Drag cursor here to close