Nakon 4 mjeseca

Graovac: Dugo sam čekao povratak

Sport / Nogomet | 03. 08. 2016. u 09:37 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski je u 2. kolu Premijer lige poražen na Koševu 0:2, no bilo je i dobrih vijesti - na teren se nakon skoro četiri mjeseca izbivanja vratio reprezentativni stoper Daniel Graovac.

Odigrao je punu minutažu i tako upisao prvi nastup od travnja, kada je ozlijedio stopalo.

“Bilo je malo nezgodno vratiti se natrag u derbiju, ali mislim da sam dobro odradio svoj dio posla, zadovoljan sam. Drago mi je što sam se konačno vratio, dugo sam ovo čekao, šteta samo zbog poraza”, izjavio je za Dnevni list.

Prokomentirao je pouzdani stoper i momčad Sarajeva, njene kvalitete i šanse u borbi za naslov...

“Ne mislim da su oni najveći pretendent za naslov, jednostavno iz razloga što smatram da nema nekog izrazitog favorita. Jer tu smo i mi, Sloboda, Željezničar. U svakom slučaju, bit će tijesno.”

U sljedećem kolu Zrinjski se u subotu ima priliku vratiti pobjedama, a protivnik je Olimpic, kojeg se, smatra Daniel, nikako ne smije podcijeniti.

“Uvijek je teško kada si favorit. Zato u tu utakmicu moramo ući kao da je riječ o derbiju i pokušati što prije zabiti. Oni su dosta  mijenjali, imaju dosta mladih igrača i iskusnog Bojana Regoju. Gledao sam malo njihovu utakmicu sa Željezničarom u kojoj su naivno primili golove, ali podcjenjivanju nema mjesta”, zaključio je Graovac. 

 

 

 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close