Još dva dana

Grahovac: Bude li nonšalancije, Estonci će nas kazniti

Sport / Nogomet | 04. 09. 2016. u 11:29 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srđan Grahovac i Armin Hodžić bez pogovora prihvaćaju ulogu favorita koju će BiH u u utorak na početku kvalifikacija za SP 2018. imati protiv Estonije, ali ističu da to ne znači da itko u taboru Zmajeva ima pravo na opuštanje. 

“Dosta toga je rečeno ovih dana, znamo o kakvom se protivniku radi. U današnjem nogometu nema opuštanja. Mislim da će u ovoj utakmici ipak najviše ovisiti od nas samih”, izjavio je Grahovac.

“Dobro smo radili a sada, dva dana prije utakmice, dolaze neke finese gdje će nam izbornik ukazati na stvari koje možemo očekivati od njih i koje su njihove slabosti.”

“Mislim da se najviše mi pitamo, najviše ovisimo od nas samih i ukoliko budemo na razini, ne bi trebali imati problema. S druge strane, znajući kakav je današnji nogomet, ako se opustimo, ako bude nonšalancije, sigurno da će to oni znati kazniti“, dodao je veznjak bečkog Rapida. 

Da će zaigrati - nije siguran.

“Mogu reći da sam spreman, odigrao sam već dosta utakmica ove sezone, nekih deset-jedanaest, uhvatio sam formu. Zdrav sam, spreman sam, dobro smo radili ovih dana, ali vidjet ćemo što će izbornik odlučiti”. 

Dinamovac Armin Hodžić slično razmišlja. 

“Od početka priprema kvalitetno radimo, atmosfera je na vrhunskom nivou i svi smo kao jedna porodica”, rekao je. 

“Sigurno da smo mi favoriti, ali to moramo dokazati i na terenu i vjerujem da hoćemo. Nadam se da ću i ja dobiti minutažu, vidjećemo, važno je da sam spreman“, zaključio je napadač Modrih.

Kopirati
Drag cursor here to close