Prva liga

GOŠK se nada da će mu Zrinjski ustupiti stopera

Sport / Nogomet | 10. 02. 2014. u 14:34 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon Brotnja (0:0) i Zrinjskog (1:4) gabelski GOŠK je protiv hrvatskog trećeligaša Trnja u Međugorju upisao i prvu pripremnu pobjedu. Bilo je 1:0 za ekipu iz Gabele, a strijelac je bio Lazar Popović.

Posuđeni napadač Zrinjskog, Popović, pokazao se u pozitivnom svjetlu, dok pitanje stopera još nije riješeno.

“Na Popoviću se vidi dugo odsutnost s terena i sigurno će doći u krizu. Inače se radi o zaista izvrsnom igraču s kojim treba biti oprezan, dobro ga pripaziti i spremiti jer će on to sigurno vratiti u ovoj ligi. Kada je u pitanju pozicija stopera, nadam se da će Upravni odbor u kratkom vremenu pronaći rješenje na toj poziciji jer je ne možemo pokriti mladim igračima. Obrana nam ipak ne funkcionira kako treba, a onda ni prema naprijed ne ide”, rekao je GOŠK-ov trener Faruk Kulović, piše Dnevni list.

Rješenje bi moglo stići iz Zrinjskog odakle je GOŠK dobio već pojačanja u spomenutom Popoviću i veznjaku Mateju Roziću.

“Oni imaju pet stopera, a u 11 premierligaških kola na proljeće svi neće dobiti šansu. I njima je u interesu igrati. Pregovaramo kako bi nam dali stopera i zahvalio bih im se jer su nam očito spremni pomoći”, kazao je Kulović.

Sutra (14.30 sati) bi GOŠK trebao igrati s Neretvom u Metkoviću ukoliko to dopuste vremenske prilike, nakon čega ih za vikend očekuju utakmice na 24. memorijalu Andrije Ankovića. Za 20. veljače imaju dogovoren ogled s Mladosti iz Gacka.

Kopirati
Drag cursor here to close