Bivši trener Širokog Brijega

Goran Sablić sa Šerifom osvojio 17. naslov prvaka Moldavije

Bivši trener Širokog Brijega sa Šerifom je osvojio 17. naslov prvaka Moldavije.
Sport / Nogomet | 22. 10. 2018. u 10:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Šerif iz Tiraspola, kojeg vodi hrvatski stručnjak i bivši trener Širokog Brijega Goran Sablić, osvojio je 17. titulu prvaka Moldavije.

Remijem s Milsamijem (1:1) Šerif je četiri kola prije kraja osigurao četvrti uzastopni naslov prvaka.

''Čestitam cijeloj momčadi i klubu na novoj tituli prvaka'', kazao je Sablić nakon utakmice te istaknuo da su njegovi igrači dali sve od sebe u utakmici protiv Milsamija.

''Rano je još donositi zaključke s obzirom da do kraja prvenstva imaju još četiri utakmice koje ćemo odraditi maksimalno i pokušati ostvariti sve pobjede, a naravno, mogući su i neodlučeni ishodi'', rekao je mladi trener iz Sinja.

Dotaknuo se i nastupa u Europi gdje njegova momčad nije uspjela osigurati ulazak u skupine Lige prvaka kao ni Europske lige.

''Nažalost, nismo se uspjeli plasirati u grupnu fazu. Bez sumnje, poraz od Shkendija je bio najveći neuspjeh, trebali smo proći ovoga suparnika. Nešto je pošlo po zlu i protiv Qarabaga'', ustvrdio je Sablić te se na kraju opet osvrnuo na domaće prvenstvo.

''U domaćem prvenstvu glavni konkurenti su nam bili Milsami i Petrocub, koji su jake momčadi, ali mi smo bili stabilniji. Gostujuća pobjeda protiv Milsamija, kada smo se odvojili na sedam bodova, bio je ključni trenutak, a zatim je sve bilo lakše'', zaključio je trener Šerifa Goran Sablić.

Podsjećamo, Sablić je u lipnju 2018. godine napustio klupu Širokog Brijega s kojim je osvojio Kup BiH te preuzeo moldavskog prvaka, a pomoćnik na klupi mu je Mirko Hrgović koji je istu ulogu imao na Pecari.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close