Unatoč aktivnom statusu

Goran Paradžik novi šef nogometnih sudaca ŽZH

Za predsjednika Udruge nogometnih sudaca i instruktora ŽZH izabran je dugogodišnji nogometni sudac Goran Paradžik.
Sport / Nogomet | 20. 01. 2019. u 11:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Gradskoj vijećnici u Ljubuškom nogometni suci Županije Zapadnohercegovačke na izbornoj Skupštini izabrali su novo vodstvo Udruge nogometnih sudaca i instruktora u ŽZH.

Pred novi rukovodstvom, poručeno je na samom početku, mnogi su izazovi, i svi moraju ''uložiti zajedničke napore na unaprijeđenju sudačke organizacije te tako pokušati popraviti trenutno stanje kojim je mali broj sudaca zastupljen u visoko rangiranim domaćim i međunarodnim natjecanjima''.

Josip Bevanda, predsjednik Županijskoga nogometnoga saveza, čestitao je dosadašnjem vodstvu te poručio kako očekuje od novog vodstva predan rad za dobrobit nogometa.

Za predsjednika Udruge nogometnih sudaca i instruktora ŽZH izabran je dugogodišnji sudac Goran Paradžik.

''Na samom početku zahvaljujem bivšem predsjedniku Spomenku Mandiću, koji je ostavio velik trag u Nogometnom savezu BiH, ali i u Udruzi jer smo za njegovog mandata imali možda najveći broj članova u svim ligama, a sada imamo svega tri. Hvala i svima drugima koji su svojim radom pridonijeli radu Udruge, mi ćemo nastaviti raditi časno i pošteno. Udruga nogometnih sudaca i instruktora u Županiji Zapadnohercegovačkoj radit će na dobrobit sviju nas i ja ću dati svoj maksimum da to bude tako'', istaknuo je Paradžik.

 

Za dopredsjednik je izabran Marinko Jelić, a za tajnika Marin Pavlović. U sastav upravnog odbora izabrani su Goran Paradžik, Marinko Jelić, Danko Ćavar, Ljubo Miličević i Gojko Bandić.

Skupštini nazočio je veliki broj uglednih gostiju među kojima su bili Ivan Beus, potpredsjednik Nogometnoga saveza BiH i Dragan Soldo, član Izvršnog odbora NS BiH.

 

Izbor aktivnog suca - presedan

Izbor Paradžika za predsjednika je presedan jer se još nije dogodilo da aktivni sudac bude izabran za predsjednika, poručili su neki od članova Udruge sudaca i instruktora ŽZH.

Prekršena je, kažu, dosadašnja praksa, da suci nakon završenih sudačkih karijera budu birani za predsjednika.

Kopirati
Drag cursor here to close