Mlada repka

Goran Karačić: Protiv Engleske u stilu završiti kvalifikacije

Sport / Nogomet | 04. 10. 2016. u 21:30 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mladi nogometni reprezentativci Bosne i Hercegovine danas su na stadionu „Hakija Mršo“ u Vogošći obavili prvi trening u sklopu priprema za utakmicu s Engleskom.

Igrač sredine terena Amir Hadžiahmetović kazao je da su svi stigli na okupljanje te da će se u narednim danima maksimalno pripremati za posljednji meč u kvalifikacijama.

“Bez obzira što je protivnik izuzetno kvalitetan, dat ćemo sve od sebe kako bismo napravili što bolji rezultat. Ova ekipa ima kvalitet, iako to rezultatski nismo dokazali u kvalifikacijama, ali neke utakmice smo odigrali jako dobro”, rekao je Hadžiahmetović.

Golman Goran Karačić smatra da je ekipa spremna.

“Želimo se predstaviti u što boljem svjetlu protiv jake Engleske. Kvalitetna smo ekipa koja nije imala sreće u ovim kvalifikacijama, ali nastojat ćemo ih završiti na što bolji način”, naglasio je bivši vratar Zrinjskog koji danas brani boje turskog Adanaspora.

Izabranici Darka Nestorovića do nedjelje će se i polaska za Englesku spremati u Vogošći, a naredni trening će obaviti sutra, saopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close