Brige za Rođene

Glavna briga za Velež: Hoće li Haskić biti spreman za finale?

Velež u četvrtak igra najvažniju utakmicu sezone, možda i najvažniju u poslijeratnoj povijesti, pa se u klubu trude osposobiti Nermina Haskića, koji je u subotu obnovio ozljedu.
Sport / Nogomet | 16. 05. 2022. u 11:40 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pobjednički gol u pobjedi Veleža nad Tuzla Cityjem (1:0) postigao je Nermin Haskić, koji je samo par minuta ranije ušao u igru. Haskić je pogodio nakon ubačaja Salčina iz kornera, a obojica bi mogla propustiti finale protiv Sarajeva.

Salčin neće sigurno igrati, jer je igrač Sarajeva na posudbi u Veležu, a Haskić je upitan, jer samo što se vratio na teren nakon ozljede opet je osjetio zatezanje.

"Da smo smjeli zamijeniti više igrača, vjerojatno bi još, jer neke stvari nisu dobre s ozljedama. Najviše zabrinjava Haskić, a vidjet ćemo do četvrtka što će biti. Koliko je važan vidjelo se u ovoj utakmici, jer zabio je čim je ušao u igru. Za takve utakmice treba nam igrač koji će znati riješiti utakmicu kada se lomi, a on je takav igrač", kazao je trener Veleža Feđa Dudić nakon te pobjede.

Video: Velež - Tuzla City 1:0

Haskić je zbog ozljeda ovog proljeća odigrao tek 10 utakmica, ali je postigao četiri gola i daleko je najopasniji Veležov napadač. Stoga u Veležu čine sve kako bi ga osposobili za finale u četvrtak. 

Jer to je najvažnija utakmica sezone, a možda i najvažnija u poslijeratnoj povijesti kluba, budući da nikad Velež nije bio bliže jednom trofeju.

"U ponedjeljak se odmaramo, a od utorka kreće operacija Sarajevo, iako se praktično već 20 dana spremamo za tu utakmicu, najvažniju za Velež u novijoj povijesti", dodao je Feđa Dudić.

Kopirati
Drag cursor here to close