Loš početak godine

Getafe zaustavio Real Madrid

Utakmica je odlučena na kraju se ispostavilo golom u devetoj minuti. Realov stoper Eder Militao se nepotrebno poigravao na rubu kaznenog prostora, što je kaznio Enes Unal svojim šestim ovosezonskim golom.
Sport / Nogomet | 02. 01. 2022. u 17:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kraljevski klub nije najbolje ušao u novu 2022. godinu. Drugog dana Real Madrid je upisao drugi ovosezonski poraz u prvenstvu. U susretu 19. kola Primere, na gostovanju kod 16-plasiranog Getafea, Real je stradao 1:0, čime je prekinut veliki niz aktualnih prvaka od 11 utakmica bez poraza u prvenstvu. Posljednji poraz bio je onaj od Espanyola početkom desetog mjeseca.

Utakmica je odlučena na kraju se ispostavilo golom u devetoj minuti. Realov stoper Eder Militao se nepotrebno poigravao na rubu kaznenog prostora, što je kaznio Enes Unal svojim šestim ovosezonskim golom. Real je imao imao nekoliko dobrih prilika, u prvom dijelu je Modrić pogodio okvir gola, ali se do kraja rezultat nije promijenio.

Real će i nakon ovog poraza ostati vodeća momčad Primere, no njegovi konkurenti mogu iskoristiti neočekivani posrtaj "Los Blancosa" i smanjiti zaostatak. Bila tek prva pobjeda Getafea protiv Real Madrida u posljednjih 16 međusobnih susreta, dok je današnji poraz bio prvi Reala na otvaranju godine nakon 2007. kada ih je savladao Deportivo.

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić vratio se u sastav "Kraljevskog kluba" nakon što je zbog zaraze koronavirusom boravio u kućnoj izolaciji od 14. do 24. prosinca.

Kopirati
Drag cursor here to close