Tješio Neymara

Gesta koja je obišla svijet: Perišićev sin dobio priznanje UN-a

Gesta koja je obišla svijet: Perišićev sin dobio priznanje UN-a
Sport / Nogomet | 22. 12. 2022. u 10:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Fotografija na kojoj sin Ivana Perišića, Leo, grli i tješi Neymara nakon pobjede Hrvatske nad Brazilom u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Kataru obišla je i oduševila cijeli svijet, a dječak je zbog geste dobio i priznanje UN-a.

UN je, kao posebno priznanje za njegov doprinos fair playu nakon utakmice Hrvatske i Brazila, Leu dodijelio otvaranje walkathona zvanog Hod od nule, koji se održava u svrhu ispunjavanja ciljeva održivog razvoja UN-a, piše Jutarnji.hr

Na ceremoniji je bila prisutna i Kolinda Grabar-Kitarović koja ga je pred svima izgrlila i pozdravila. Posvetila mu je i posebnu objavu na svom Instagram profilu.

"Jedna od zvijezda Svjetskog prvenstva u Kataru bio je i Leo Perišić, sin hrvatskog nogometaša Ivana Perišića. Leo je označio početak walkathona Hod do nule u potporu ispunjavanja ciljeva održivog razvoja UN-a, kao posebno priznanje za njegov doprinos fair playu u trenucima nakon utakmice Hrvatske i Brazila kada je tješio brazilske reprezentativce", napisala je Kolinda u objavi.

Ponosni Ivan Perišić je na svom Instagramu podijelio video trenutka u kojem Leo odlazi zagrliti Neymara. Komentari su dolazili sa svih strana svijeta, a nedvojbeno je da je dječak ukrao srca svima.

Leo je nedavno napunio 10 godina, a Ivan sa svojom suprugom ima još i kćerku.

Kopirati
Drag cursor here to close