Kisela faca

Gereth Bale ostao hladan nakon vodećeg gola Reala?

Kamere Champions Totala bile su fokusirane na klupu Reala i zabilježile izraze lica igrača. Očito su Baleove misli i emocije bile negdje drugdje u tome trenutku.
Sport / Nogomet | 04. 04. 2018. u 14:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čini se kako Gareth Bale nije proslavio vodeći zgoditak svojega tima protiv Juventusa, kojeg je postigao Cristiano Ronaldo već u trećoj minuti utakmice u Torinu.

Trener Zinedine Ziadene je Velšanina ostavio na klupi, a ni prilikom izvođenja zamjena nije ga se sjetio nego je prednost dao Lucasu Vazquezu, Marcu Asensiju i Mateu Kovačiću.

Kamere Champions Totala bile su fokusirane na klupu Reala i zabilježile izraze lica igrača. Očito su Baleove misli i emocije bile negdje drugdje u tome trenutku.

Izostanak Balea iz prve postave Reala za mnoge je bio iznenađujući, jer je u prethodnoj prvenstvenoj utakmici protiv Las Palmasa, koju je Real također dobio rezultatom 3:0 u gostima, upravo ovaj napadač bio dvostruki strijelac.

Sve češće se podgrijavaju glasine kako Bale ovoga ljeta napušta Kraljevski klub, jer mu se više ne da grijati klupu.

S druge strane, Isco i Asensio su za španjolsku javnost iznimno važni igrači uoči Svjetskog prvenstva u Rusiji, te njihovo neigranje više iritira navijače negoli izostanaka Garetha Balea iz postave Reala. Svoj priključak 23 trojici putnika za Rusiju hvata i Lucas Vazquez.

Oni koji pak poznaju Zinedine Zidanea skloni su tvrditi kako trener Reala nikad ne kalkulira s potrebama i željama pojedinaca, nego uvijek ima na umu vlastitu viziju i taktiku ekipe na nekoj utakmici.

Zidane je sinoć pogodio ''u sridu'' kad se gledaju zamjene koje je izvršio. Vazquez i Asensio su svojom brzinom po krilima vršili stalni pritisak na zadnju liniju Juventusa, dok je Mateo Kovačić imao svoj jubilarni, 100. nastup u dresu Los Blancosa. Pogodio je prečku na dodavanje Ronalda i zaradio žuti karton, u akciji bez imalo rizika po gol. Bilo je očito da se Kovačić želio pokazati pred torinskom publikom.

Baleu preostaje nada da će zaigrati u uzvratu idućega tjedna na Santiago Bernabeu.

Kopirati
Drag cursor here to close