Na Conteovom kontu?

Gazzette dello Sport piše kako Mandžukića želi još jedan velikan

Inter je jedan od klubova koji je bacio oko na bivšeg hrvatskog reprezentativca, a Conte 34-godišnjeg Hrvata vidi kao idealnu zamjenu za Romelua Lukakua.
Sport / Nogomet | 08. 07. 2020. u 11:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Hoće li Mandžukić na kraju karijere zaigrati za Inter?

Bilo je za očekivati da će se na naslovnici Gazzette dello Sport danas naći igrači Milana, nakon velike pobjede nad Juventusom, ali je svoj kutak pri dnu pronašao i Mario Mandžukić.

Ako je vjerovati natpisima kultne novine, ime Marija Mandžukića osvanulo je na listi prioriteta još jednog talijanskog velikana.

Iako se već nekoliko dana piše o vjerojatnom dolasku u novog prvoligaša Benevento, takvo što se ne čini pretjerano realnim u situaciji kada znamo da bi Super Marija u svojim redovima htio i Antonio Conte.

Naime, Inter je jedan od klubova koji je bacio oko na bivšeg hrvatskog reprezentativca, a Conte 34-godišnjeg Hrvata vidi kao idealnu zamjenu za Romelua Lukakua. 

Današnji trener Intera i hrvatski reprezentativac su se „mimoišli“ u Juventusu budući da je Super Mario postao član Bianconera 2015. godine, a Conte je iz kluba otišao godinu dana ranije.

Ipak, bivši izbornik Italije o Hrvatu ima izrazito dobro mišljenje pa te bi ga rado vidio u svojoj svlačionici.

Podsjećamo, osim Beneventa i Intera, za Mandžukića su zainteresirani Bešiktaš, Fenerbahče, Galatasaray i Lokomotiv Moskva, a izgleda kako se lista svakim danom samo povećava te će u narednim tjednima agent Marija Mandžukića imati jako puno posla… 

Foto: Action Images / Naslovnica Gazzette dello Sport
Kopirati
Drag cursor here to close