Prošla uzbuna

Gavranović i Hajrović trenirali s dinamovcima nakon karantene

Danas su se Hajrović i Gavranović vratili u klub i kako nemaju simptome, normalno su trenirali. Obojica su zbog preventive jučerašnji dan proveli u kućnoj karanteni.
Sport / Nogomet | 27. 02. 2020. u 22:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Screenshot/Youtube  / Mario Gavranović i Izet Hajrović

Kao što je već pisano, nogometaši Dinama Izet Hajrović i Mario Gavranović jučer su završili u Klinici za infektivne bolesti u Zagrebu zbog sumnje u zaraženost koronavirusom.

Naime, supruga Izeta Hajrovića bila je na modnoj reviji u Italiji, gdje je trenutno najviše zaraženih ovim smrtonosnim virusom. Gavranović je primljen u Kliniku jer se posljednjih dana družio s Hajrovićem. Prema saznanjima, Dinamovi nogometaši ne pokazuju simptome zaraze koronavirusom pa pušteni su kući.

Danas su se vratili u klub i kako nemaju simptome, normalno su trenirali. Obojica su zbog preventive jučerašnji dan proveli u kućnoj karanteni.

Nogometne utakmice u Italiji su prošlog vikenda odgođene, a prvenstvo će vjerojatno biti nastavljeno bez gledatelja. U Hrvatskoj su se pojavili prvi slučajevi koronavirusa i još nema najava o mogućem odgađanju utakmica koje su na rasporedu za vikend.

Dinamo u subotu igra protiv Rijeke, a zatim u srijedu gostuje u Splitu kod najvećeg rivala Hajduka.

Kopirati
Drag cursor here to close