Benzema ima "dvije lijeve"

Gary Lineker: Čini li se to meni ili je Benzema malčice precijenjen?

Sport / Nogomet | 18. 10. 2017. u 08:03 M.B./Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 -  Gary Lineker: Čini li se to meni ili je Benzema malčice precijenjen?

Slavni Gary Lineker ocijenio je napadača Reala Karima Benzemu ''precijenjenim'' nakon utakmice Lige prvaka u kojoj je Tottemham Hotspur uspio odnijeti bod s Bernabeua.

Benzema nije pokazivao nikakvu strast u igri, a najbolje se to vidjelo u prvome dijelu kad je nakon stative Ronalda, promašio praktično nebranjen gol Llorisa, kao i u drugom poluvremenu kad mu je golman Tottenhama skinuo zicer s tri metra - Benzema je ne ometan od bilo koga izveo najgori mogući šut glavom u takvoj situaciji.

"Je li se meni čini ili je Benzema malčice precijenjen", napisao je Lineker, na Twitteru, uz napomenu kako zgoditak u tako jakome timu kao što je Real ne bi trebalo predstavljati ništa posebno. Drugim riječima, ako ovaj napadač kraljevskog kluba ni uz pomoć takve ekipe ne može pogoditi protivničku mrežu, onda je očito precijenjen.

Naravno, Lineker je gotovo po definiciji kontra Reala, jer je ovaj 56-godišnjak u svom zlatnom dobu igrao za Barcelonu i u tri sezone je postigao 48 golova u 128 utakmica za Blaugranu.

Kopirati
Drag cursor here to close