Galatasaray

Terim: Na Hajduk idemo s najboljim sastavom!

Trener turskog Galatasaraya Fatih Terim je uoči današnje utakmice protiv splitskog Hajduka u 3. pretkolu Europske lige poručio da će na teren izvesti najbolji sastav jer se radi o važnoj utakmici.
Sport / Nogomet | 24. 09. 2020. u 08:53 Anadolija Agencija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener turskog Galatasaraya Fatih Terim je uoči današnje utakmice protiv splitskog Hajduka u 3. pretkolu Europske lige poručio da će na teren izvesti najbolji sastav jer se radi o važnoj utakmici.

"Pridajem veliki značaj bilo kojoj utakmici koju igramo u Europi ili bilo gdje u svijetu. Sada nam je najvažnija ova utakmica", kazao je Terim na konferenciji za medije.

Istaknuo je kako očekuje prolazak njegove ekipe te borbu za skupnu fazu Europske lige.

Dodao je da se ipak još nisu navikli da igraju pred praznim tribinama.

"Galatasaray se ne može naviknuti da igra bez publike, bar tako ne bi trebalo biti. Ali pokušavamo se nekako naviknuti, iako nema onog čara i navijanja", rekao je iskusni trener.

Utakmica Galatasaraya i Hajduka na programu je u četvrtak s početkom u 20:00 sati na stadionu Turk Telekom Arena u Istanbulu.

U ovoj sezoni zbog posebnih mjera uslijed pandemije COVID-19 igra se samo jedna utakmica u trenutnoj fazi natjecanja.

Pobjednik ogleda Galatasaray - Hajduk u sljedećoj fazi gostovat će kod pobjednika meča između nizozemskog Willem II i škotskog Rangersa.

Kopirati
Drag cursor here to close