Iz pobjedu u pobjedu

Gagro: Sarajevo iz prošle sezone je upozorenje

"Dobar rad, odnos unutar momčadi, zajedništvo, nekako smo se svi skupa srodili i mislim da su ovi rezultati plod upravo svega toga. O rekordima ne bih previše pričao jer rekordi dolaze sami od sebe", rekao je Nenad Gagro nakon Borca.
Sport / Nogomet | 06. 11. 2021. u 23:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Manje od četrdeset minuta je trebalo Zrinjskom da u derbiju kola ne pobjedi, već razbije Borac. Borac koji u dva duela protiv Zrinjskog primio devet golova. U Mostaru je mirisalo na još veću katastrofu gostiju, ali su očito malo Plemići "povukli ručnu" pa je završilo 4:1.

"U utakmicu smo ušli malo nervozno, posebno prvih desetak minuta nije bilo to što smo očekivali. Imali smo nekih neforsiranih tehničkih pogrešaka u tom periodu. Kako je vrijeme odmicalo, uspjeli smo se vratiti u naš ritam i to je rezultiralo s četiri pogotka koja smo uspjeli postići u prvom poluvremenu. Drugo poluvrijeme smo se nesvjesno povukli i prepustili posjed lopte. Nismo dobro reagirali na nekim otvorenim loptama, primili smo jedan gol, mogli smo još jedan iz jedne takve slične situacije. Momcima svakako nemamo što zamjeriti, teren je bio težak, mi smo u nekom ritmu derbija i iz svakog za sada izlazimo kao pobjednici", naglasio je nakon utakmice Nenad Gagro, pomoćni trener u stručnom stožeru Zrinjskog.

Zrinjski je nanizao šest utakmica bez poraza uz gol razliku 14:1. U prvom krugu je do susreta s Tuzla Cityjem osvojio deset bodova, u drugom krugu je uzeo svih 15.

"Dobar rad, dobar odnos unutar momčadi, zajedništvo, nekako smo se svi skupa srodili i mislim da su ovi rezultati plod upravo svega toga.O rekordima ne bih previše pričao jer rekordi dolaze sami od sebe"

Iako već sada mnogi vide Zrinjski kao novog prvaka BiH, Gagro niti o tome nije previše želio pričati. Nastojao je zadržati loptu na zemlji.

"Ne treba govoriti da smo već prvaci, Sarajevo od prošle godine je svježe iskustvo, mislim da smo pametni i iz toga možemo izvući pouku"

Na kraju se Gagro dotakao i nastupa mladog Prskala koji je dobio priliku da debitira u susretu protiv Borca.

"Momak je skrenuo pažnju na sebe, njegovi golovi i partije u juniorskoj konkurenciji nisu slučajnost i drago nam je što je eto i on debitirao u ovom susretu" zaključio je Gagro.

U prvenstvu sada slijedi pauza, Zrinjski će prema najavama odraditi dio priprema u Međugorju kako bi što spremnije dočekao duel
protiv Tuzla Cityja, kako stvari stoje jedinog konkurenta u borbi za naslov prvaka.

Kopirati
Drag cursor here to close