Slovenský futbalový zväz

FS Slovačke ne dozvoljava online kupovinu ulaznica navijačima iz BIH

Iz Slovačke su poručili kako nema svrhe kupovati karte preko posrednika, jer im neće biti dozvoljen ulazak na stadion, čak i ako budu imali valjane ulaznice.
Sport / Nogomet | 01. 03. 2023. u 18:53 N1 BiH

Tekst članka se nastavlja ispod banera

FS Slovačke ne dozvoljava online kupovinu ulaznica navijačima Bosne i Hercegovine za utakmicu Slovačka BiH u okviru kvalifikacija za EURO 2024, piše portal televizije N1.

Naime, Slovaci su pustili karte u prodaju po cijenama od 25 i 15 eura, u ovisnosti od mjesta na stadionu u Bratislavi, ali su objavili i kako su onemogućili kupovinu karata za Bosance i Hercegovce zbog kazne koju je N/FS BiH dobio zbog incidenata među navijačima na utakmici Lige Nacija između Rumunjske i Bosne i Hercegovine.

Iz FS Slovačke dosjetili su se da aktiviraju geoblokiranje za online prodaju za područje Bosne i Hercegovine, te priopćili da se karte mogu kupiti samo na području Slovačke.

Također, su poručili Bosancima i Hercegovcima kako nema svrhe kupovati karte preko posrednika, jer im neće biti dozvoljen ulazak na stadion, čak i ako budu imali valjane ulaznice.

Utakmica između Slovačke i Bosne i Hercegovine igra se 26. ožujka sa početkom od 20:45h.

Kopirati
Drag cursor here to close