Kup BiH

Franjić: Borac nije momčad za podcijeniti

Široki Brijeg i Borac u srijedu (19:00 sati) na Pecari igraju prvi susret četvrtfinala Kupa BiH.
Sport / Nogomet | 26. 02. 2019. u 18:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Petar Franjić bio je igrač utakmice u velikom hercegovačkom derbiju između Širokog Brijega i Zrinjskog.

Iako je njegovim pogotkom panenkom iz jedanaesterca u 15. minuti momčad Goce Sedloskoga imala vodstvo do same završnice utakmice, gosti su uspjeli preko Miloša Filipovića iz praktički jedine ozbiljne prilike u 83. minuti stići do boda i neporaženi napustiti Pecaru.

''Ostaje veliki žal što nismo osvojili sva tri boda, jer smo to zaslužili svojom igrom. No, takav je nogomet, ali siguran sam kako će nam se sve ovakvim pristupom sigurno vratiti u drugim utakmicama. Sada smo usmjereni na utakmicu protiv banjalučkog Borca'', izjavio je za službenu klupsku Facebook stranicu Petar Franjić i pozvao na oprez pred sutrašnju (srijeda) prvu utakmicu četvrtfinala Kupa BiH, koja se igra od 19:00 sati na stadionu Pecara uz izravan televizijski prijenos na ArenaSport.

''Oni su vodeća momčad u Prvoj ligi Republike Srpske. Doveli su dosta novih i iskusnih igrača i sigurno nisu momčad za podcijeniti. Ipak, vjerujem u našu kvalitetu i siguran sam kako ćemo iz utakmice u utakmicu biti još bolji'', dodao je Franjić.

 

Kopirati
Drag cursor here to close