Ne pričajte da nije zaslužio

Francuski izbornik jasno poručio kritičarima: Nepošteni ste prema Modriću!

Francuski izbornik Didier Deschamps poručio je kritičarima da ne smiju biti nepošteni prema Luki
Sport / Nogomet | 09. 12. 2018. u 15:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski kapetan Luka Modrić imao je plodnu godinu. Osvojio je sve važne individualne nagrade. Pobijedio je u Fifinu i Uefinu izboru, proglašen je najboljim igračem SP-a u Rusiji gdje je vatrene vodio do drugog mjesta, a nedavno je osvojio i Zlatnu loptu, prenosi Večernji.hr

Nakon što je Modrić primio nagradu France Footballa mnogi 'stručnjaci' počeli su se javljati kako izbor nije bio pravedan. No, francuski izbornik Didier Deschamps poručio je kritičarima da ne smiju biti nepošteni prema Luki., pišu 24 sata.

''Nemojte pričati da Luka Modrić nije zaslužio Zlatnu loptu. Nepošteno je prema onome što je sve učinio tijekom dosadašnje karijere. Ali tužan sam zbog francuskih igrača'', rekao je izbornih svjetskih prvaka

Francuzu nije jasno kako je Raphaël Varane tek na sedmom mjestu izbora France Footballa.

''Ne želim kritizirati novinare, ali jako me je iznenadio plasman Raphaëla Varanea. Čovjek je tek sedmi. Logično bi mi bilo da se posebno cijeni naslov svjetskog prvaka. Nema važnijeg trofeja, a to su francuski nogometaši osvojili'', dodao je Didier Deschamps.

U poretku izbora za Zlatnu loptu našla su se sedmorica Francuza: Griezmann (3.), Mbappé (4.), Varane (7.), Kante (11.), Pogba (15.), Benzema (17.), vratar Lloris (29.).

Osim Luke Modrića u poretku su još dvojica Hrvata: Ivan Rakitić (19.) i Mario Mandžukić (25.).

Kopirati
Drag cursor here to close