Lijepa sportska priča

FK Velež: Hvala GOŠK-u na gostoprimstvu u Gabeli - oni su naši pravi prijatelji!

''Uprava i osoblje GOŠK-a činili su zaista sve da se svi naši Rođeni – i oni na terenu, i oni pored njega, a svakako i oni na tribinama – osjećaju uistinu domaćinski'', poručili su iz Veleža.
Sport / Nogomet | 22. 11. 2022. u 17:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Fudbalski klub Velež Mostar izrazio je najtopliju i iskrenu zahvalnost sportskim prijateljima, kolektivu NK GOŠK Gabela, na srdačnom domaćinstvu kojeg su iskazali klubu tijekom prvog dijela natjecateljske sezone 2022/2023.

''Kao što je bosanskohercegovačkoj sportskoj javnosti već od ranije poznato, Fudbalski klub Velež u ljetno/jesenjem dijelu prvenstva, zbog radova na rekonstrukciji travnjaka glavnog terena stadiona Rođeni, nije mogao nastupati na svom stadionu, pa su sve domaće utakmice odigrane na stadionu “Perica Pero Pavlović” u Gabeli, domu Nogometnog kluba GOŠK.

Uprava i osoblje GOŠK-a činili su zaista sve da se svi naši Rođeni – i oni na terenu, i oni pored njega, a svakako i oni na tribinama – osjećaju uistinu domaćinski.

U prilog tome govori i činjenica da su naši Rođeni, na stadionu “Perica Pero Pavlović“, tijekom prvog dijela prvenstva ostvarili učinak od 4 pobjede, 5 utakmica završilo je podjelom bodova dok nije upisan niti jedan domaći poraz'', navode iz Veleža.

Doprinos NK GOŠK u organizaciji utakmica koje je Velež odigravao na stadionu u Gabeli dokaz je istinskog sportskog prijateljstva i zalog buduće suradnje između dva kluba, dodaju.

''I naravno, najiskrenije se nadamo da ćemo već u sljedećeoj sezoni imati priliku gledati premijerligaški duel Rođenih i Lavova na našem stadionu i tako barem djelomično pokušati uzvratiti gostoprimstvo koje su nam ukazali NK GOŠK, na čelu sa predsjednikom gosp. Lujom Ilićem i njegovim suradnicima te njihovi Gabeljani'', zaključili su Rođeni.

Kopirati
Drag cursor here to close