Odlukom NS BIH

Borac ostao bez licence za Premijer ligu BiH

Drugostupanjsko povjerenstvo odlučilo je da Borac nije ispunio sve obaveze koje je morao prema Školi nogometa Džaja, zbog čega je Borac kažnjen.
Sport / Nogomet | 29. 05. 2018. u 16:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometni klub Borac nije dobio licencu za natjecanj u Premijer ligi BiH za sljedeću sezonu. 

Drugostupanjsko povjerenstvo odlučilo je da Borac nije ispunio sve obaveze koje je morao prema Školi nogometa Džaja. Taj problem postoji deset godina i sad je došao na naplatu, priopćeno je iz banjalučkog kluba. 

''Definitivno nismo uspjeli, nismo bili u mogućnosti platiti 600.000 KM u komadu. Nudili smo razne opcije, da platimo 160.000 odmah, a ostalo da riješimo kroz sporazum koji bi bio deponiran u savez'', rekao je potpredsjednik kluba Vico Zeljković. 

Ovo nije kraj Borca, naveo je, te dodao da klub ima određene ideje i neke planove. 

''Imamo tri opcije što i kako dalje, jedna je natjecanje u Prvoj ligi Republike Srpske, druga je fuzija sa nekim od drugih klubova, a treća je početak iz četvrte lige'', zaključio je Zeljković.

“Borac tako sljedeće sezone neće igrati u BH Telecom Premijer ligi BiH iako smo rezultatom na terenu to zaslužili. Ostali smo bez licence. Nažalost ljudi iz Škole nogometa Džaja nisu imali sluha i razumjevanja i to nas je koštalo. To su grobari banjalučkog sporta. Pozivaju se na garancije, na kojekakve stvari, a u suštini cilj im je bio da unište Borac'', rekao je Zeljković.

Kopirati
Drag cursor here to close