3. kolovoza

Finalna večer tradicionalnog memorijala "Omer Tipura Dedin" u Bijelom Polju

Pobjednička ekipa dobit će 5.500 KM i prelazni pehar.
Sport / Nogomet | 02. 08. 2023. u 12:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Finalna večer 27. Ljetne lige u malom nogometu "Omer Tipura Dedin" bit će održana u četvrtak, 3.8.2023. godine, s početkom od 20:30 sati na stadionu kod Osnovne škole "Bijelo Polje" Potoci.

U utakmici za treće mjesto, koja je prva na rasporedu, u konkurenciji seniora igrat će ekipe "HP Investing" i "Unija studenata - Odsjek sport i zdravlje", dok će u finalnoj utakmici, koja će biti odigrana nakon meča za treće mjesto snage odmjeriti dvije najbolje ekipe na ovogodišnjem memorijalu, a to su "Commerce engineering" i "Granit industry Jablanica".

U polufinalnim mečevima ekipa "Commerce engineering" bila je bolja od ekipe "Unija studenata-Odsjek sport i zdravlje" rezultatom 10:5, dok je "Granit industry Jablanica" bio bolji od ekipe "HP Investing" rezultatom 1:0.

Podsjećamo, ove godine Organizacioni odbor 27. Ljetne lige potrudio se da osigura rekordan nagradni fond u ukupnom iznosu od 10 tisuća KM, odnosno novčane i druge prigodne nagrade za četiri prvoplasirane ekipe, najboljeg golmana i strijelca turnira, a pobjednička ekipa dobit će 5.500 KM i prelazni pehar.

U kategoriji veterana titulu najbolje ekipe odnijela je ekipa Humilišani, koja je u finalu bila bolja od ekipe Podgorani, dok je u konkurenciji pionira najbolja bila ekipa ŠF MAS Mostar, koja je u finalu bila bolja od ekipe Livča.

Osim bogatog sportskog programa i sadržaja na finalnoj večeri, sve posjetioce očekuje i bogata tombola, odnosno nagradna igra.

Kopirati
Drag cursor here to close