Nema kluba

Filip Arežina otpao s popisa mlade reprezentacije

Sport / Nogomet | 28. 08. 2013. u 18:19 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbornik nogometne U-21 reprezentacije Bosne i Hercegovine Vlado Jagodić objavio je imena igrača na koje računa za kvalifikacijske susrete za Europsko prvenstvo s reprezentacijama Mađarske (5. 9. u Kečkemetu) i Austrije (9. 9. u Zenici).

Na spisku nema ozlijeđenih Zolotića, Mešanovića i Hajrovića, te Arežine, Jevtića i Bešića.

Tako dosad standardni Filip Arežina neće igrati u tim utakmicama, jer ga je Zrinjski suspendirao, a zanimljivo propala mu je posudba u Čelik, koji vodi upravo Jagodić.

“Arežina i Jevtić nemaju klub, te se nisu našli na spisku. Ipak smatram da imamo dobru ekipu i da možemo napraviti povoljan rezultat”, rekao je izbornik Jagodić.

Okupljanje reprezentativaca zakazano je za 1. rujan u hotelu Park u Vogošći.

U okviru Skupine 4 mladi nogometaši BiH u 1. kolu su savladali Albaniju sa 4:1, a u grupi još igra prvi favorit - Španjolska, koju bh. juniori dočekuju 14. studenog.

Kristijan Jajalo, Kenan Pirić, Dino Bevab, Gojko Cimirot, Amer Bekić, Aldin Čajić, Mario Kvesić, Sanjin Prcić, Srđan Grahovac, Haris Duljević, Marko Maletić, Bahrudin Atajić, Muamer Avdić, Rade Krunić, Tomislav Barišić, Bojan Letić, Jozo Špikić, Goran Zakarić, Sead Jakupović, Ognjen Petrović, Adnan Kovačević i Haris Seferović.
Kopirati
Drag cursor here to close