Zastava s natpisom "Duvnjaci"

FIFA kaznila Hrvatski nogometni savez

HNS je kažnjen s 5.000 švicarskih franaka zbog neprimjerenog ponašanja nekolicine pojedinaca (korištenje transparenata neprimjerenog sadržaja) prije utakmice protiv Maroka.
Sport / Nogomet | 01. 02. 2023. u 15:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Disciplinska komisija Fife donijela je odluku o kazni Hrvatskom nogometnom savezu zbog ponašanja nekolicine pojedinaca prije utakmice za treće mjesto Svjetskog prvenstva u Kataru protiv Maroka, piše HRT

HNS je kažnjen s 5.000 švicarskih franaka zbog neprimjerenog ponašanja nekolicine pojedinaca (korištenje transparenata neprimjerenog sadržaja) prije utakmice protiv Maroka, odigrane 17. prosinca, objavio je Hrvatski nogometni savez.

Podsjetimo, FIFA je pokrenula postupak protiv Hrvatskog nogometnog saveza za kršenje Disciplinskog pravilnika zbog događanja na utakmici za treće mjesto svjetskog prvenstva protiv Maroka.

''Jedini razlog je onaj koji smo objavili u našem priopćenju - zastava koju su navijači izvjesili prije početka utakmice s Marokom za treće mjesto i koja je na tribinama bila vidljiva deset minuta'', kazali su ranije iz Saveza za Jutarnji list.

Kako se neslužbeno doznaje, problem je bio na zastavi na kojoj je pisalo "Herceg Bosna", ali niti taj dio nije sporan, već "stilizirano" slovo "u", u potpisu "Duvnjaci".

Kopirati
Drag cursor here to close