Trener Veleža nakon pobjede u Zenici

Feđa Dudić: Naš rad polako naplaćujemo

''Naš rad i sve ono što smo propuštali u nekim prethodnim utakmicama polako nam se vraća'', istaknuo je trener ''Rođenih''.
Sport / Nogomet | 26. 10. 2019. u 12:15 Feđa IBRULJ | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon poraza u Banja Luci, Velež je uspio u tri utakmice od mogućih devet osvojiti sedam bodova pa se momčad dodatno približila sredini ljestvice.

Drugi put u dosadašnjem dijelu sezone na gostovanju je osvojen puni plijen, nakon Zvijezde 09, svladan je i Čelik pogotcima Zeljkovića i Ćosića. Pored dva pogotka, nogometaši Veleža su stvorili još nekoliko dobrih prilika pa su se akteri dvoboja složili s konstatacijom kako je Velež zasluženo slavio.

''Mislim da smo zasluženo slavili. U prvom poluvremenu nismo postigli pogodak iako smo imali svoje prilike, u nekim situacijama nije bilo zadnjeg pasa. Čelik je imao neke svoje dionice, recimo u završnici prvog poluvremena, pa tamo u posljednjih desetak-petnaest minuta, ali momci su odradili dobar posao, napravili smo svoje izmjene i na kraju dočekali tu priliku iz kontre. Naš rad i sve ono što smo propuštali u nekim prethodnim utakmicama polako nam se vraća. Sa svakom novom pobjedom samopouzdanje naravno raste, ali moramo ostati čvrsto na zemlji, ići uz utakmice u utakmicu, bez obzira na protivnika'', pričao je nakon utakmice trener Veleža Feđa Dudić.

Kopirati
Drag cursor here to close