FA Cup

FA Cup: Leicester, Manchester City i Norwich prošli dalje; Ispao Tottenham

Manchester City je slavio u gostima kod drugoligaša Sheffield Wednesdaya s 1-0, a gol odluke polučio je Aguero u 52. minuti. Leicester je kod kuće svladao drugoligaša Birmingham City također s 1-0.
Sport / Nogomet | 05. 03. 2020. u 00:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: World Today News / Josip Drmić bio je zaslužan za pobjedu Norwicha nad Tottenhamom

Nogometaši Manchester Citya i Leicestera prošli su u četvrtfinale engleskog FA kupa u srijedu, a Jose Mourinho i njegov Tottenham završili su nastup porazom od Norwicha nakon izvođenja jedanaesteraca.

Manchester City je slavio u gostima kod drugoligaša Sheffield Wednesdaya s 1-0, a gol odluke polučio je Aguero u 52. minuti.

Leicester je kod kuće svladao drugoligaša Birmingham City također s 1-0, a plasman među osam je Lisicama donio Ricardo Perreira osam minuta prije kraja.

Za Birmingham je svih 90 minuta odigrao bivši dinamovac Ivan Šunjić.

Tottenham je poveo protiv Norwicha nakon gola Vertonghena, Mourinhova momčad vodila je do 78. minute kada se ukazao Josip Drmić.

Rezultat je i nakon produžetaka ostao nepromijenjen tako da su preostali udarci s bijele točke kako bi se dobio putnik u četvrtfinale.

Kod Spursa promašivali su Lamela, Parrott i Fernandes, kod gostiju samo McLean. Junak slavlja bio je vratar Norwicha Tim Krul.  

Nogometaši Chelseaja i Newcastlea u utorak su se plasirali u četvrtfinale FA Kupa, eliminiravši Liverpool (2:0) i West Bromwich Albion (3:2).

U četvrtak igraju Derby County i Manchester United.

Kopirati
Drag cursor here to close