Tušanj

Europska Sloboda se ne odriče Europe

Sport / Nogomet | 07. 04. 2017. u 12:08 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Slobode Vlado Jagodić ne slaže se da je sutrašnja utakmica njegovog tima s Radnikom u Bijeljini posljednja prilika da se Tuzlaci umiješaju u borbu za četvrtu poziciju i Europu.

Na današnjoj konferenciji za novinare Jagodić je rekao da do kraja Lige za prvaka ima još osam kola i sve dok postoje izgledi borit će se za poziciju više u odnosu na sadašnju.

“Mi još ne znamo hoće li četvrto mjesto voditi u Europu, a prednost od četiri boda, koju Radnik trenutno ima, možemo pobjedom svesti na samo bod. Možemo igrati s Bijeljincima, to smo pokazali. Bit će promjena u ekipi, a za nas je hendikep izostanak Harisa Mehmedagića koji je protiv Sarajeva dobio crveni karton”, kazao je Jagodić.

Dva uzastopna poraza Tuzlaka, protiv Željezničara i Sarajeva, dominirali su u Jagodićevom obraćanju novinarima.

“Poraz protiv Sarajeva je moj prvi domaći otkako sam u Slobodi i žao mi je zbog toga. Ujedno, nakon 11 utakmica u nizu, u kojima smo postizali golove, ovo je prva da nismo. Zašto?”

“Razlog je naša loša igra, možda najslabija u ovom prvenstvu, a zašto nismo bili pravi, još ne mogu odgovoriti”, istaknuo je trener Crveno-crnih, dodajući kako je jasno da su tri vodeće ekipe prvenstva favorizirane, u odnosu na Slobodu, Radnik i Krupu, ali to nije želio detaljnije objašnjavati.

Naveo je još jedan detalj koji ne ide Slobodi u prilog.

- Protiv Sarajeva smo primili peti gol u sudačkoj nadoknadi u pet utakmica i to svakako nije dobro. No, porazi ne mijenjaju moju viziju za budućnost, a to je da želimo igrati u Europi i osvojiti naslov prvaka”, rekao je.

Za duel s Radnikom rekao je da u Bijeljinu neće voditi nijednog juniora, jer Sloboda u toj konkurenciji ima u nedjelju važnu utakmicu protiv Željezničara.

“Interes sam podredio potrebama juniora, jer se bore za prvo mjesto što im daje izglede za nastup u Ligi prvaka. Vidjet ćemo da li ćemo protiv Radnika moći računati na Ismara Tandira, ali tko god bude igrao, pokušat ćemo dati gol više i pobijediti”, zaključio je Jagodić.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close