Plejada nogometaša

Erik ten Hag u Manchester United dovodi dvije zvijezde Ajaxa

Prvi od njih je, pišu britanski mediji, Antony - sjajni brazilski krilni napadač koji je početkom ove sezone postao i član reprezentacije Brazila.
Sport / Nogomet | 04. 04. 2022. u 20:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nizozemski stručnjak Erik ten Hag izvjesno će naredne sezone postati novi menadžer Manchester Uniteda, a prvi navodi iz Engleske govore da će ovaj stručnjak iz Ajaxa dovesti dva igrača na Old Trafford.

Prvi od njih je, pišu britanski mediji, Antony - sjajni brazilski krilni napadač koji je početkom ove sezone postao i član reprezentacije Brazila.

Čak je i posljednje dvije kvalifikacijske utakmice zaigrao u početnom sastavu, dok je u nizozemskoj ligi ove sezone zaigrao 23 puta i pri tome upisao osam pogodaka i četiri asistencije.

Drugi igrač kojeg Ten Hag želi sa sobom povesti u Manchester United je 20-godišnji Jurrien Timber, koji je već upisao i tri nastupa na prošlogodišnjem Europskom prvenstvu.

Inače, riječ je o štoperu koji može pokrivati i bočne pozicije, a njegova cijena je otprilike 30 milijuna eura, koliko košta i Brazilac Antony.

Ranije su britanski mediji pisali da Manchester United bira između Mauricija Pochettina koji je trenutno šef stručnog štaba PSG-a i Erika ten Haga koji je trenutno trener Ajaxa, a nakon što je ovaj Nizozemac održao prve pregovore s njima, jasno da je on u puno boljoj poziciji i da će izvjesno postati novi menadžer Crvenih đavola, javlja Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close