Počinju pripreme

Era nakon Jakirovića: Rendulić u ponedjeljak održava prvi trening sa Zrinjskim

Krunoslav Rendulić izvršit će u ponedjeljak prvu prozivku svoje momčadi, a u 14 sati i održati prvi trening otkako je došao na mjesto prvog trenera HŠK Zrinjski.
Sport / Nogomet | 08. 01. 2023. u 17:38 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Time će početi pripreme za nastavak sezone u kojoj HŠK Zrinjski ne samo da želi ostati na prvom mjestu na kojem je prezimio, nego želi dvostruku krunu.

Osim tri boda prednosti na prvom mjestu, dosadašnji trener Sergej Jakirović ostavio je svom nasljedniku kvalitetan igrački kadar koji dosad nije pretrpio velike promjene.

Jedini koji je otišao, a koji je mogao računati na sigurno mjesto u prvih 11 je Niko Janković, no umjesto njega je došao jednako mladi igrač Milan Vukotić, jednako gladan da se nametne i skrene pažnju na sebe.

U ekipi više nema Irfana Hadžića, Denisa Marandicija, a zbog tragičnih okolnosti ni Karima Gazzette, Švicarca koji je 21. studenog izgubio život u Mostaru.

Sve ostale nositelje igre Rendulić ima na okupu, kao što ima i dovoljno vremena, nekih šest tjedana, da im predstavi svoju filozofiju i da ih spremi za nastavak sezone.

Rendulić i Plemići provest će skoro cijeli dio priprema u Hercegovini, najviše u svojoj bazi u Međugorju, a uskoro će početi i s odigravanjem pripremnih utakmica.

Kopirati
Drag cursor here to close