#StayAtHome

Engleski nogometaš pozivao ljude da ostanu doma pa skrivio nesreću

Većina nogometnih zvijezda uputila je poruke navijačima iz svoga doma, a poziv svima da ostanu doma uputio je i Jack Grealish, nogometaš Aston Ville. Grealish je očito shvatio da se obveza ostanka doma odnosi na druge, a ne i na njega.
Sport / Nogomet | 30. 03. 2020. u 13:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images /  Jack Grealish (Aston Villa) u dvoboju s Mateom Kovačićem (Chelsea)

U situaciji kada je cijeli, ne samo nogometni, već svijet općenito, stavljen na pauzu, na megazvijezde i nogometaše koji su obožavani od tisuća fanova diljem svijeta gleda se kao svojevrsne ambasadore koji bi trebali povećati svijest koliko je koronavirus opasan.

Većina nogometnih zvijezda uputila je poruke navijačima iz svoga doma, a poziv svima da ostanu doma uputio je i Jack Grealish, nogometaš Aston Ville.

Međutim, čini se da je tu njegova 'obveza' i završila, jer je Grealish očito shvatio da se obveza ostanka doma odnosi na druge, a ne i na njega.

On se prije nekoliko dana, u ranim jutarnjim satima, zabio svojim automobilom u dva parkirana vozila. Pozvana je policija, a igrač je, nakon što je ostavio poruku da je to njegov auto i da je on taj koji je kriv za sve, udaljio od mjesta nesreće te je otišao doma.

Aston Villa nije htjela komentirati slučaj, ali ne treba ni spominjati kako su britanski mediji talentiranog veznjaka odmah „razapeli“ te mu, osim kazne kluba, prijeti i prekršajna prijava.

Pandemija koronavirusa uz sve je teškoće koje je donijela svijetu generirala i neke nove univerzalne izraze, a covidiot je jedan od njih.

Kopirati
Drag cursor here to close