Problemi s koljenom

Engleska bez Oxlade-Chamberlaina na Svjetskom prvenstvu

“Apsolutno sam shrvan što sam se ozlijedio o u ovako važnom trenutku“, poručio je Oxlade-Chamberlain preko društvenih mreža.
Sport / Nogomet | 26. 04. 2018. u 10:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometna reprezentacija Engleske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji ovog ljeta biće oslabljena za Alexa Oxlade-Chamberlaina, prvotimca Liverpoola, koji je ozlijedio koljeno tijekom utakmice Lige prvaka sa Romom u utorak uvečer.

Odlični vezni nogometaš iznesen je na nosilima u 15. minuti utakmice na Anfieldu nakon duela sa Aleksandrom Kolarovim.

“Apsolutno sam shrvan što sam se ozlijedio o u ovako važnom trenutku“, poručio je Oxlade-Chamberlain preko društvenih mreža.

Dodao je da je njegova ozlijeda “nebitna“ u poređenju sa lošim vijestima o navijaču Liverpoola koji je u bolnici u kritičnom stanju nakon napada navijača Rome ispred Anfielda, javlja Anadolija.

“Težina ozljede znači da će Oxlade-Chamberlain propustiti ostatak sezone za Liverpool, ali i Svjetsko prvenstvo u Rusiji za reprezentaciju Engleske“, objavili su iz Liverpoola.

Istaknuto je da se još uvijek ne zna koliko će točno vremena biti potrebno Oxlade-Chamberlainu da se potpuno oporavi.

Vezni nogometaš Liverpoola odigrao je 32 utakmice u dresu reprezentacije Engleske. Na Anfield je stigao u kolovozu 2017. godine iz Arsenala. Za “redse“ je odigrao 42 natjecateljske utakmice ove sezone i postigao pet golova. 

Kopirati
Drag cursor here to close