Dozvolite da se pohvalim

Emmanuel Adebayor se u doba korona krize pohvalio svojim voznim parkom!?

"Ovaj video nije poruka koja vam govori da je Adebayor uspio, nego vam kaže da i vi možete! Sve što trebate učiniti je vjerovati u sebe i nastaviti raditi čak i kad vas nitko ne gleda".
Sport / Nogomet | 06. 05. 2020. u 09:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Afrička država Togo jedna je od najsiromašnijih zemalja na svijetu. Međutim, kao i posvuda, tamo također postoje bogati ljudi, a svaki je bogataš, naravno, na svoj način stizao do novca.

U percepciji prosječnog građanina, najtransparentnija su bogatstva koja steknu profesionalni nogometaši. Računica je jasna - novac od ugovora s klubom, plus sponzorski prihodi, jest jednako stanje računa u banci.

Jedan od poznatijih afričkih nogometaša protekle dekade svakako je i Emmanuel Adebayor (36), bivši igrač Monaca, Arsenala, Manchester Cityja, Real Madrida, Tottenhama i nekih drugih klubova.

Adebayor, koji trenutačno igra u paragvajskoj Olimpiji, na Instagramu se pohvalio luksuznim automobilima.

U video zapisu koji traje 25 sekundi, prezentirao je devet automobila, među kojima i specijalni (personalizirani) model Rolls Roycea i četiri Mercedesa.

"Ovaj video nije poruka koja vam govori da je Adebayor uspio, nego vam kaže da i vi možete! Sve što trebate učiniti je vjerovati u sebe i nastaviti raditi čak i kad vas nitko ne gleda", poručio je nogometaš uz svoj video.

Mediji su ga prozivali kako ništa nije donirao bolnicama u glavnom gradu Loméu ili drugim mjestima svoje domovine, kao što je to učinilo dosta afričkih nogometaša, među kojima su Sadio Mane, Samuel Eto'o, Didier Drogba i drugi.

Međutim, Togoanac je na to ostao potpuno hladan, kazavši kako on ništa ne donira.

"Kazat ću jasno: Ja ne doniram. Vrlo je jednostavno. Radim ono što želim i jedem što želim. Bit će ljudi koji me kritiziraju zbog toga što nisam ništa donirao Loméu", osvrnuo se Adebayor uoči početka korona krize na mogućnost donacije svojoj domovini.

 "Možete me usporediti s Drogbom, možete me usporediti s Eto'om, ali ja to nisam. Ja sam Emmanuel Sheyi Adebayor i uvijek ću raditi ono što želim", kazao je ovaj nogometaš.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Less troubles, more blessings. Happy birthday @e_adebayor #teamSEA

A post shared by TeamSEA - Adebayor (@team_adebayor) on

Kopirati
Drag cursor here to close