Vratio se

Eintracht Frankfurt službeno potvrdio dolazak Luke Jovića

Jović je u srijedu večer stigao u Frankfurt. Danas je obavio liječničke preglede i zatim je njegov transfer u Eintracht službeno potvrđen.
Sport / Nogomet | 14. 01. 2021. u 15:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Luka Jović potvrđen je kao novi igrač Eintrachta iz Frankfurta

Srpski napadač posuđen je iz redova Real Madrida svom bivšem klubu i tamo će igrati do kraja sezone.

Jović je sinoć stigao u Frankfurt. Danas je obavio liječničke preglede i zatim je njegov transfer službeno potvrđen.

Jović je u ljeto 2019. godine prešao iz Eintrachta u Real Madrid za nešto više od 60 milijuna eura, ali se među Kraljevima nije naigrao. Zabio je samo dva gola u 32 nastupa i konstantno se govorilo o njegovom odlasku.

Na kraju su ga Kraljevi poslali ondje odakle je i došao. Jović je proveo dvije fenomenalne godine u njemačkoj momčadi. Zabio je 36 golova u 75 utakmica i osigurao transfer u Real Madrid.

Jović je u Eintrachtu dobio dres s brojem devet, a to je znak da puno očekuju od njega i ujedno da ga cijene kao istinsku zvijezdu kluba.

Zanimljivo, još jučer se Realov trener Zinedine Zidane naširoko ogradio od informacija da Kraljevski klub šalje Jovića na posudbu.

"Jović je još uvijek s nama, meni nitko ništa nije rekao o posudbi, a znam da je trenutno ozlijeđen. Moramo još vidjeti što će se dogoditi, on je igrač koji postiže golove i to je ono što želimo od njega. Problem je što nije imao sreće s ozljedama. Nije to lako. Mora on naučiti još puno toga, ali i dalje vjerujem u njega“, poručio je trener Reala Zinedine Zidane.

Kopirati
Drag cursor here to close