Zehcigeri

Eichin: Kazna će biti prihvatljiva, Olić zna da je napravio glupost

Sport / Nogomet | 12. 10. 2016. u 18:25 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Igrač se nije žalio i prihvatio je činjenicu da je napravio glupost. Pravila su jasno i ona su tu da se poštuju, rekao je za Goal.com o klađenju Ivice Olića sportski direktor München 1860 Thomas Eichin pa nastavio:

"Kaznit ćemo ga u skladu s njegovim ugovorom. Općenito mislim da će kazna biti prihvatljiva. Tužiteljstvo nije našlo ništa za manipulaciju."

Olić nije jedini, evo koji su nogometaši 'zaglibili' zbog kladionice

"Postoje pravila koja zabranjuju igračima da se kladi na natjecanja u kojima sudjeluje. U klubu ne mislimo da to učinio, ali očito su tu neke kombinacije. Ne mislimo da je on znao što radi. On je napravio glupost, ali se ispričao, no mi moramo reagirati."

"Savjetujem svakom profesionalcu da čita svoj ugovor. To se odnosi i na agente igrača."

"Napravio sam veliku pogrešku i prihvaćam kaznu. Isključivo iz zabave sam dopustio svojim prijateljima da koriste moju kreditnu karticu i klade se na utakmice. Ponavljam, nije bio u pitanju novac, već isključivo zabava, klađenje na male iznose. Žao mi je što se to dogodilo, nisam razmišljao o posljedicama naše zabave", kazao je Olić na službenoj stranici svog kluba Muenchena 1860.

Podsjetimo, Olić se od 26. kolovoza do 11. rujna kladio na devet utakmica 2. njemačke lige! Priznao je, pokajao se, suspendiran je na dvije utakmice i kažnjen s 20.000 eura.

Kopirati
Drag cursor here to close