Pred susret sa Južnom Korejom

Džeko: Rezultat je važniji od toga tko će biti strijelac

''Mnogo važniji je konačan rezultat od toga tko je strijelac. Nije važno da li ću pogoditi ja ili netko drugi, rezultat je u prvom planu'', istaknuo je napadač Rome.
Sport / Nogomet | 31. 05. 2018. u 15:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra će odigrati prijateljsku utakmicu u Jeonju protiv Južne Koreje, a dan prije prijateljskog susreta igrači su proveli u odmoru i šetnji, te uobičajenim aktivnostima. 

Na današnjoj press-konferenciji izbornik BiH Robert Prosinečki izjavio je da njegove izabranike očekuje teška utakmica sa kvalitetnim protivnikom. 

''Učinit ćemo sve da se na kraju sezone predstavimo na najbolji način i odigramo dobru utakmicu. Naš domaćin se sprema za nastup na svjetskom prvenstvu i ovo će sigurno biti kvalitetan test za nas'', kazao je bh. izbornik.

Korejski mediji su pokazali veliko zanimanje za bh. tim, što potvrđuje i broj novinara na konferenciji, a zanimalo ih je da li će Džeko sutra postići gol na što je bh. kapetan odgovorio da je postizanje golova njegov posao. 

''Mnogo važniji je konačan rezultat od toga tko je strijelac. Nije važno da li ću pogoditi ja ili netko drugi, rezultat je u prvom planu'', istaknuo je napadač Rome. 

Igrači su nakon konferencije obavili i službeni trening. Stručni stožer, predvođenizbornikom Prosinečkim, igračima nije nametnuo jak tempo jer se za njih radi o posljednjem susretu u ovoj sezoni, u kojoj su odigrali veliki broj utakmica. 

Iako je kraj duge natjecateljske sezone, raspoloženje u reprezentaciji je vedro i svi sa nestrpljenjem očekuju da počne meč protiv domaćina, za koji vlada veliko zanimanje. Sve ulaznice su brzo 'planule', tako da će južnokorejska reprezentacija imati značajnu podršku oko 40.000 navijača, u posljednjem susretu prije odlaska na završne pripreme za svjetsko prvenstvo u Rusiji, priopćeno je iz Nogometnog saveza BiH. 

Najavljen je dolazak manje grupe navijača iz naše zemlje, kao i Bosanaca i Hercegovaca koji žive i rade u tom dijelu svijeta.

Kopirati
Drag cursor here to close