Junak turnira u Istri

Dujković: Nije lako obraniti četiri penala na jednoj utakmici

Sport / Nogomet | 10. 02. 2015. u 12:09 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon osvajanja Istria Winter Cupa u Novigradu i Umagu nogometaši Zrinjskog vratili su se u Mostar u ponedjeljak ujutro, a onda su dobili dan i pol odmora.

Novi trening je već danas u 15 sati i trener Mišo Krstičević na raspolaganju bi trebao imati sve igrače.

“Turnir u Istri ispunio je svrhu. Imali smo dobrih utakmica za pripremu, a jedino vrijeme nije baš bilo najbolji. Osvojili smo turnir i možemo biti zadovoljni”, kaže za Bljesak.info Ratko Dujković koji je dobio priznanje za najboljeg vratara turnira.

Dujković je u finalu bio najzaslužniji za osvajanje ovog međunarodnog turnira jer je protiv slovenskog Zavrča u raspucavanju obranio čak četiri jedanaesterca.

“Zadovoljan sam, jer obraniti četiri penala nije mala stvar, čak i u prijateljskoj utakmici. Doduše, ne vidim kako bih mogao doći u priliku da obranim četiri penala na službenom susretu, osim ako se ne dogodi kakva luda serija u nekoj kup utakmici”, raspoložen je Dujković.

Turnir u Istri pomogao je i da se ekipa bolje upozna sa svojim novim trenerom, odnosno da se navikne na njega.

“Momčad je uglavnom ostala ista, a nemamo se što navikavati na trenera, na nama je da ispunjavamo njegove zahtjeve. Teško je reći je li donio neke velike promjene u odnosu na bivšeg trenera, jer mi radimo jednako naporno. To će najbolje pokazati prvenstvo”, zaključio je Djković.

Kopirati
Drag cursor here to close